Wellness tuin met poolhouse

Plaats: Uden

Oppervlakte: >500 m2

Opdrachtgever: Particulier

Na een interne verbouwing zijn we gevraagd om de tuin hierop aan te laten sluiten. In nauwe samenwerking met IN Bouwkunde en Vormgeving is de layout van de tuin opnieuw bepaald. Er is gekozen voor een zwembad in de centrale as van het huis met een poolhouse aan het einde hiervan. Het zwembad is verdiept aangelegd om de openheid van de tuin te behouden en meer intimiteit te creëren. Een lage muur zorgt voor rugdekking van de zonnebedden. De achtergelegen border bloeit het gehele seizoen. Het poolhouse is voorzien van een pantry met toilet en sauna. Het zitgedeelte heeft een open haard waardoor je er ‘s avonds heerlijk kan borrelen. Het poolhouse heeft veel glas en zelfs een panoramaraam voor een mooi uitzicht op de tuin. De tuin is in drie niveau’s ingedeeld die met grote trapblokken aan elkaar verbonden zijn.  Al met al een heerlijke tuin waarvan de bewoners dagelijks enorm genieten.
De uitvoering was in goede handen bij Van Esch Hoveniers uit Uden.

Uitganspunten/klantwensen

Verbinding met het huis
Zwembad met veel privacy
Poolhouse met sauna en loungeterras
Speelruimte
Modern
Vakantiegevoel

Toegepaste materialen

Granieten tegels inclusief maatwerk zwembadranden. Gemetselde muren. Schellevis Oud-Hollandse trapblokken en – tegels. Gebakken klinkers Split in fundatieplaten. Siergrassen. Vaste planten. Fruitbomen. Tuinmeubilair. Tuindouche. Sauna. Tuinverlichting.