Beplanting

Zonder planten geen tuin!

Planten zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van een tuin. Ze vormen het enige element dat veranderlijk is en in elk jaargetijde een ander beeld schept. De beplanting vormt dan ook een wezenlijk onderdeel van onze ontwerpen.

Toepassing

Een boom geeft volume, intimiteit en schaduw op een warme dag. Er zijn soorten die uitbundig bloeien, heerlijk geuren of een schitterend herfsttooi hebben. Of denk eens aan een meerstammige boom. Struiken of heesters zorgen voor een solide basis in een border. Wintergroen of juist niet, het zijn pijlers in elke tuin. Vaste planten zorgen voor een eindeloze variëteit. In grote groepen of juist kris-kras door elkaar. Met dezelfde tinten of een bonte verzameling? Het is maar wat je past. Hagen zijn echte structuurelementen. Ze zijn het skelet van de tuin, net zo zeer als een muur dat is. Hoge hagen geven privacy, lage hagen zorgen voor doorkijkjes en blokhagen verdelen de ruimte. Of als golvend groenmassief om een heel spannend beeld te creëren. Ze zijn er altijd, je kan van ze op aan!
Geef ons uw voorkeuren aan en wij maken de mooiste combinaties. En u krijgt loon naar werken. Planten zullen u belonen voor de aandacht die u ze geeft!