(Interieur) architecten

Succesvolle samenwerking voor een optimaal resultaat.

Architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten hebben werkvelden met veel gemeenschappelijke delers. We scheppen een beeld dat er nog niet is en beantwoorden daarmee aan onderliggende vragen. Een ongekende meerwaarde voor uw huis of kantoor.
We zoeken graag de samenwerking met architecten en interieurarchitecten omdat binnen en buiten nu eenmaal vaak samen worden gezien. Het is een beetje een dooddoener, maar de kreet “de tuin als verlengstuk van je huis” is wel degelijk een wenselijk beeld. Omdat we dezelfde vormentaal spreken hebben we in de loop der jaren diverse succesvolle projecten mogen ontwerpen in samenspraak met een interieurarchitect en/of een architect. Je zet elkaar aan het denken, daagt uit en richt samen de raakvlakken in. Zo ontstaat er een naadloos geheel, soms zelfs heel letterlijk.

Van harte aanbevolen

Onderstaande bedrijven kunnen we van harte aanbevelen. Daarbij spreken we uit ervaring.

IN BOUWKUNDE EN VORMGEVING
LENZ ARCHITECTEN
PINX OUTSTANDING INTERIORS
DAVERVELD ONTWERPERS

 

Samen met de architect

“Als architectenbureau ontwerpen we van binnen naar buiten, van de interieur- en exterieurontwerpen tot de complete bouwkundige uitwerking daarvan. Ook de zichtlijnen van binnen naar buiten in een tuinplan vormen onderdeel van ons vak. Voor de invulling en uitvoering van dat tuinplan werken we graag samen met HelderGroen Tuinontwerp en Advies. Die zijn in staat onze bedoeling te doorgronden en te vertalen naar een krachtig ontwerp. Ze hebben vaak letterlijk aan een half woord genoeg. Ze zijn creatief en hebben het vermogen om een eigen mening te ontwikkelen. Dat werkt alleen maar versterkend.”

 

-