Tuinontwerp

Tuinontwerpen

Onze ontwerpen zijn gekend om hun sfeervolle karakter. Moeilijk in een hokje te plaatsen en toch herkenbaar. Het doel is om steeds bijzondere groenprojecten te maken die echt een meerwaarde hebben. Rust, ruimte en sfeer zijn kernwoorden die gevangen worden in een uitgesproken vormgeving. Elk ontwerp zal echter persoonlijk worden door de inpassing in zijn omgeving en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Zo ontstaat een tuin die actueel is maar de tijd kan weerstaan, verrassend en eigen. Een heerlijke plek om te zijn!
Een goede tuin past bij z’n gebruikers en in z’n omgeving. De architectuur van de bebouwing, de manier van gebruiken en de directe omgeving zijn van grote invloed op het ontwerp. Het een moet het ander ondersteunen zodat er een geheel ontstaat dat sterker is dan de onderdelen afzonderlijk. Er is een gezonde balans tussen ‘grijs en groen’ waarbij de beplanting een wezenlijk onderdeel van het ontwerp vormt. Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn belangrijke thema’s.

Nieuwbouw

Gaat u een nieuw huis bouwen? Dan schuiven we graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij u aan. Zo kunnen we zorgen dat de architectuur van de woning en de tuin optimaal op elkaar aansluiten. Tevens kunnen er wellicht nog zaken aangepast worden zoals de entree. Ook is het van belang dat er tijdig voorzieningen worden getroffen voor de elektrische installaties in de tuin, de beregening of het zwembad. Een ander voordeel is dat eventuele bouwkundige elementen al tijdens de bouw kunnen worden uitgevoerd wat het traject efficiƫnter en goedkoper maakt. Hetzelfde geldt voor de inkoop van materialen.