Wellnesstuinen

Wellness, zwembaden en jacuzzi’s.

Een spa in eigen tuin, geweldig en zeer goed uit te voeren. HelderGroen heeft veel ervaring met het inpassen van luxe verwennerij. Denk hierbij aan een zwembad, een jacuzzi en/of sauna. Een zwembad staat zelden op zichzelf. In de basis niet het mooiste element maar wel erg fijn. Het is dus van belang om dit goed in te passen in de tuin. De plek moet voldoende privé zijn zodat u zich vrij kunt bewegen maar als er kinderen zijn ook zichtbaar vanuit het huis. In combinatie met een poolhouse (deze ontwerpen we ook) vergroot je het genot en gebruiksgemak.

Mogelijkheden

Er zijn een aantal soorten zwembaden. Zo kunt u kiezen voor een bouwkundig bad zodat elke vorm gerealiseerd kan worden. Dit geeft veel ontwerp vrijheid. U bepaalt zelf waar de trap, jetstream en lampen komen en welke afmetingen het bad krijgt. Qua afwerking kunt u kiezen uit bekleding met folie of met tegels. Wilt u een infinity-pool, een overloop bad of juist een verhoogde rand? Een andere optie is een kunststof bad dat voorgevormd is. Minder keuze in afmeting en afwerking maar ook een stuk voordeliger.
In het poolhouse kunnen we een kichinette en sauna opnemen, leidingwerk en filtersystemen wegwerken, een douche plaatsen enz. Daarnaast is het heerlijk om na het zwemmen bij de open haard een wijntje te drinken… Nog even bubbelen onder de sterrenhemel, zomer en winter. In de jacuzzi is het altijd warm. Denk er eens aan om deze gedeeltelijk of helemaal verdiept te plaatsen. Het kikkerperspectief kan heel verrassend zijn. Er zijn types die op stroom werken, anderen verwarmen met gas. Laat u goed adviseren. We adviseren u graag over uw ideale wellnesstuin.